„Не сме заставали зад ПП. Осъзнаваме, че ако България даде

...
„Не сме заставали зад ПП. Осъзнаваме, че ако България даде
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да подкрепим кабинет на ПП заради Асен Василев

„ Не сме заставали зад Политическа партия. Осъзнаваме, че в случай че България даде крачка обратно пред Русия, ще бъдем в унизително състояние. Всичко това, което се случи, беше направено по жесток метод. Бойко Борисов и досега не е завел дело против българската страна, тъй като сме такива хора “.

Това съобщи пред БНР депутатът Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„ Кандидатурата на Асен Василев блокира опцията да подкрепим ново държавно управление на Политическа партия. През последните седмици той беше неодобрен. Ние имаме един бюджет, който няма нищо общо с това, което финансовият министър предложи. Имаме реплика на деяние. Ако Политическа партия имаше предпочитание за ново държавно управление, щеше да прибегне към напълно друг метод, който да даде опция за маневриране. Няма по какъв начин преди 2 седмици да си дал своя вот против кабинета на Асен Василев, а по-късно и против бюджета му и по-късно да го подкрепиш за министър председател “, сподели още депутатът.

„ Ние поставяме усърдие да поддържаме положителния звук. Какво ще се случи, в случай че има трети мандат, е незнайно, тъй като зависи от Румен Радев. С доста старания убеждавахме българското общество, че не би трябвало да се вършат предварителни избори, а постоянни, както се случи през април предходната година. Очаквахме партиите на смяната да създадат държавно управление, само че те се провалиха. Тази седмица се случи нещо неуместно. Дойде вицепремиерът Корнелия Нинова и се помоли на опозицията да неодобрява държавното управление и да изтегли нотата за съветските шпиони. Единствената пресечна точка сред Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия е, че желаят министри, които да не носят отговорност. Много по-скандално е да се съпоставя Кирил Петков със Стефан Стамболов, в сравнение с даже самите дейности на премиера. Бройката на дипломатите, които са отзовани по времето на ГЕРБ, не е по никакъв начин малко, само че сме го правили посредством дипломатически средства. Митрофанова е един от най-слабите посланици на Русия в България. Когато се съчетае с най-слабия български министър председател, виждаме какъв е резултатът “, разяснява Биков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР