Не сме взели окончателно решение, ще изчакаме до последния момент

...
Не сме взели окончателно решение, ще изчакаме до последния момент
Коментари Харесай

Христо Иванов: Притеснително е Петър Илиев да бъде и министър в правителство на ИТН |

Не сме взели дефинитивно решение, ще изчакаме до последния миг да забележим в каква посока ще тръгнат сътрудниците от ИТН - дали ще изберат " обезпечили сме си аритметично болшинство, гледайте си работата " или ще успеем да изградим някакво партньорство за ръководство. Но - който желае да се бори за България, нормално е с нас. Имаме идея и това ни води. 

Това съобщи Христо Иванов, съпредседател на Демократична България, по БНР.  В петък с нас също беше обсъждано единствено името на Петър Илиев. Това е фактът. Аз се пробвах да обясня за какво не е подобаващ за министър председател и с мен се спореше. Притеснително е и да бъде министър в държавното управление на Има Такъв Народ, дано да го кажа авансово, добави Иванов. 

Кои са хората, кои са задачите и програмните задължения, каква ще е структурата на парламентарната поддръжка - има една седмица, ще бъдем в позиция на изчакване. Подкрепа се търси, подготвени сме да споделим отговорността от едно тежко ръководство. Не затварям врата. Давам сигнал, че този метод на деяние няма по какъв начин да докара до наша поддръжка. 

Българска социалистическа партия изхожда от своите резултати на два следващи избора - можем да си представим какви ще бъдат те при идващ избор, ние не сме в такава обстановка, изясни доближаването на Има Такъв Народ и социалистите Иванов. 

Сигурен съм, че в случай че Демократична България е настрана от държавното управление, Движение за права и свободи ще бъдат доста щастливи. Сигурно и ГЕРБ няма да се разочароват. Борисов загатва най-често моето име по-късно на президента Румен Радев - всички би трябвало да се замислят какво ръководство ще има без Демократична България, безапелационен бе Христо Иванов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР