„Не сме водили разговори в посока Борисов – кандидат за

...
„Не сме водили разговори в посока Борисов – кандидат за
Коментари Харесай

Румен Христов: Не сме говорили Борисов да се кандидатира за президент

„ Не сме водили диалози в посока Борисов – претендент за президент. Има имена, които се спрягат, не е правилно да бъдат споменавани от мен. Аз съм ръководител на Съюз на демократичните сили и нямам желание да бъдат претендент за президент”, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили и съпредседател на обединението ГЕРБ-СДС Румен Христов в ефира на „ Денят на живо” по.

Той е на мнение, че за Борисов развиването на ГЕРБ е по-важно от оглавяването на дадена позиция в институция, като президентската. Христов счита, че водачът на ГЕРБ би бил по-полезен за партията и гласоподавателите си като водач на групировката.



„ Да допуснем, че той, по-късно тежко ръководство, има потребност да поеме глътка въздух. Според мен дейностите на Борисов са тактика, тъй като 10 дни не са чак толкоз значими за развиването на една персона, в случай че не е задоволително добре опозната и одобрена. Опасението е, че в случай че бъде оповестена кандидат-президентската двойка в този момент, тя би била атакувана още от в този момент. Виждаме, че настройките за хейт против претендентите на ГЕРБ-СДС са огромни. Що се отнася до коментара на президента, че Борисов употребява партията като щит, това важи за всички партии. Често пъти и ръководителят е щит на самата партия, това е взаимообвързан процес”, счита Христов.



На въпроса дали Кристалина Георгиева е претендентът на обединението за държавен глава Христов изрази мнение, че е рано жена да бъде президент на страната.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Донесох ви моята първа пиеса! - А какъв е сюжетът й? - Тя го обича, а той обича... - Друга? - Не, нея. -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни„ Газпром ” не изключва по-нататъшно нарастване на ценитеПрисъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срокДемонстрантите се събраха пред постройката на Агенцията по лекарстватаКъщата се продава за „ плашеща “ сумаПевицата Дуа Липа дебютира на стилния подиум в дефиле на " Версаче " Финалът на шампионата се състоя под намерено небеПо думите му все още има второ " плато " в равнището на заболелитеРазберете какво би подтикнало към невярност всеки един зодиакален знакКумбре Виеха продължава да бълва пушек и лава след изригването си предходната неделя " Появата на нови обединения е нещо прелестно ", сподели Тошко ЙордановЗабравете за " Куатро формаджи "!Това е поредна стъпка на страната в стягането на контрола над тези активиСпоред държавния ни глава цените на тока у нас са измежду най-ниските в ЕвропаТо е в тежко положение с черепно-мозъчна травмаДвамата бяха дружно три години и имат син
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР