Не сме в позицията да взимаме решения и не е

...
Не сме в позицията да взимаме решения и не е
Коментари Харесай

Пълна тъмнина около възобновяването на сезона в НБА

" Не сме в позицията да взимаме решения и не е ясно по кое време ще бъдем ". По този метод се изрази комисарят на НБА Адам Силвър на въпроса за възобновяването на сезона в най-силната лига в света. Асоциацията за момента остава без краен период за взимане на решение дали сезонът ще се завърне или ще бъде анулиран.

" Всичко е допустимо. Посоката, която офисът на лигата е получил от тимовете ни е, че всички периоди са изключени. Ако има опция сезонът да се възобнови, даже да наподобява друго от това, което сме правили в исторически проект, то би трябвало опцията да се моделира ".

While everything remains on the table and the NBA is focused on resuming, Adam Silver says there too much uncertainty to provide a timeline for return or even deadline to cancel season. Silver outlined several things the NBA would need to see for a return: https://t.co/gh7VsENfIb
— Ohm Youngmisuk (@NotoriousOHM) April 18, 2020 " Знам, че е разочароващо. Аз и всички участващи също сме разочаровани и не сме в положение да отговорим на въпроса... Все още има голяма неустановеност към вируса. Ситуацията се трансформира бързо и може да сме в напълно друго състояние след седмици ", добави Силвър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР