Не сме търсили мнозинство за управлението, когато решихме да напуснем

...
Не сме търсили мнозинство за управлението, когато решихме да напуснем
Коментари Харесай

Василев: Вече не водя разговори с никого, защото ги пазят като овчарски кучета

Не сме търсили болшинство за ръководството, когато взехме решение да напуснем Има Такъв Народ . Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

„ Думата „ завера ” за овакантяване на Има Такъв Народ звучи доста ужасно. Истината е, че си говорихме дни наред с сътрудници – че нашето, моето и тяхното самообладание по отношение на дейностите на един човек, който дефинира цялата политика на партията – са стигнали своя лимит ” , уточни той в отговор на въпроса има ли още депутати от Има Такъв Народ, които са подготвени да изоставен парламентарната група.

По думите му с сътрудниците му не са търсили численост. „ Ние разговаряхме за това, че напущаме нашата партия. Не сме търсили болшинство за ръководството. Просто идва един миг, в който разбираш, че си бил лъган дълго. Като гледах гласуванията в Народното събрание в четвъртък – разбрах, че това е вярното решение, което сме взели ”.

Той разяснява и проблема със записа на телефонния му диалог с депутата от Има Такъв Народ Христинка Иванова . „ Не съм я заплашвал. Това са опити за внушения ”.

„ Изглежда като някакъв скрит план цялата обстановка с нашето овакантяване на партията. Но в действителност ние говорихме – тези петимата, които излязохме, с още най-малко 6-7 души, че протичащото се е неприемливо. Бяхме най-малко 10  души. По този метод да се бута страната. Не не преставам да повеждам диалози с никого, тъй като ги пазят като пастирски кучета депутатите в Народно събрание ”, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР