Не сме сигурно точно с какъв ум и съвест, но

...
Не сме сигурно точно с какъв ум и съвест, но
Коментари Харесай

Ако Имате Някой От Тези Признаци Бъдете Сигурни - Някой Ви Е Направил Магия!

Не сме несъмнено тъкмо с какъв разум и съвест, само че от време на време тези хора се обръщат към врачки, ходжи и всякакви такива, с цел да ни създадат магия.

Тя може да е за обич, болест, неуспехи или даже гибел. Ето кои са най-честите признаци, че може би сте жертва на магия.

Постоянно сте неспокойни и напрегнати. Дори в моменти, в които се чака да сте радостни, нервите ви са опънати до краен лимит. Обхваща ви параноя от най-малкото нещо.

Раздразнителни сте. И това не стопира. Нищо, че към този момент вдигнахте скандал на всички у дома, в този момент търсите нова жертва. Примерно в магазина.

Изпитвате главоболие и бодърствуване. Въпреки шепата аспирин и хапчето за сън, се въртите по цели нощи. А в главата ви свири ударен оркестър.

От дома ви мистериозно са изчезнали предмети. Любима фотография, дреха или предмет. И никой не знае къде са.

Възможно е някой неприятел от обкръжението ви да си е подсигурил нужната съставна част за магия.

Намирате странни предмети у дома. Кърпичка с коса вътре. Или опърлен лист хартия със странни надписи.

Все не ви върви. Например, неща в работата, които сте правили с лекост, в този момент приключват с неуспех. Вече няколко пъти изгубихте пари. Или в границите на една седмица ограбиха къщата ви и разрушиха колата. Малка е вероятността това да е единствено случайност.

Около вас непрекъснато гърмят електроуреди. Освено, в случай че нямате сериозен проблем в електрозахранването, не подценявайте дребните злополуки.

Изведнъж изпитвате непонятен интерес към някого – някогашен, сегашен другар или сътрудник. Имали сте някакви благосклонности или даже обич, само че в този момент не издържате и минута, без да го чуете или видите. В такива моменти е много мъчно да си дадете сметка, че това е необичайно. Но, в случай че въпреки всичко ви направи усещане, може би имате магия за обич.

Разбира се, някои от признаците могат да са породени от заболяване, стрес или просто неприятен шанс. Но, в случай че сте взели нужните ограничения и нищо не се трансформира, допустимо е да имате магия.

За да не изпадате в сходна обстановка, предпазете се. Запомнете! Негативната сила най-трудно въздейства на положителни и чистосърдечни хора.

Така че бъдете състрадателни, ходете по-често на черква и не мислете неприятното на другите./Пик
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР