Не сме сигурни дали само на нас ни се струва,

...
Не сме сигурни дали само на нас ни се струва,
Коментари Харесай

Скритото послание зад голата снимка на Паулина Порижкова

Не сме сигурни дали единствено на нас ни се коства, или в действителност е по този начин, но  Паулина Порижкова става все по-активна в обществените мрежи.
 Паулина Порижкова, фотографията на лицето ѝ и по какъв начин мненията на един еластичен хирург я ядосаха
Как един еластичен хирург ядоса Паулина Порижкова

Моделът отвръща на удара

И то не просто със шерването на фотоси и няколко хаштага към тях, а с дълги и от време на време прочувствени обяснения. Доказателство е един от последните ѝ постове в Instagram. Той мъчно може да остане неусетен, тъй като на оповестената фотография моделът е чисто гола.

Седнала е на легло, прикрила част от тялото си с чаршаф, опитваща се обуе чифт високи обувки. Почти сигурни сме, че Порижкова не се разсънва всяка заран по този начин, а фотографията е част от фотосесия. Но като изключим голотата, още веднъж прави усещане, че описанието под поста е дота дълго.

В него Паулина Порижкова написа, че в патриархалния свят дамата е виждана като обект на предпочитание от страна на мъжа. Защото точно такива са потребностите на мъжете, които ръководят света. " Ето за какво младостта и хубостта са толкоз солидна валута. "
 Паулина Порижкова и за какво спи от едната страна на леглото
Защо Паулина Порижкова спи от едната страна на леглото

Размислите и признанията на модела

Но съгласно модела, когато дамата се възползва от тази власт за своите персонални облаги и потребности, тя бива нападана и засрамвана.

Порижкова продължава с изказванието, че когато е била млада и е показвала тялото си, е било, тъй като някой различен е решил по този начин, одобрил го е. А самата тя не си е давала сметка за следствията. Докато в този момент, когато демонстрира тялото си, го прави с изцяло ясното схващане и вътрешно единодушие от следствията. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР