Не сме си взели поуките като политици, а народът иска

...
Не сме си взели поуките като политици, а народът иска
Коментари Харесай

Карадайъ цитира Левски и предупреди: Пред нов исторически разлом сме

Не сме си взели поуките като политици, а народът желае обединяване. Това разяснява от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той посочи, че е време за разбори и равносметки. Изборите посочили, че народът никого не овластил да направи еднопартийно държавно управление. Народът предпостави разговор, съединяване, сподели Карадайъ, само че счита, че поуките от политиците не били научени.

Липсата на разговор предвещава рецесии, съгласно Движение за права и свободи. Карадайъ настоя за разговор, с цел да се решат рецесиите в страната, а и по тази причина дали своят вот гласоподавателите.

Готови сме на разговор в името на жителите, съобщи водачът на Движение за права и свободи. Ако партиите не си дадат сметки пред заплахите пред страната, рискували бъдещето на страната, по думите му. Не можело повече да се губи време с лозунги, съобщи нюз.бг.

Затова той изиска държавно управление с ясно написана стратегия. Ние се намираме пред нов исторически разлом, предизвести водачът на Движение за права и свободи. Ако през днешния ден не бъдем задоволително виновни, на следващия ден може да е късно, по думите му. Нямаме друга опция, посочи водачът на Движение за права и свободи. Пътят е явен - да седнем на масата на договарянията, съобщи Карадайъ.

И Движение за права и свободи не желали да са с ГЕРБ и Политическа партия. Но политиката била на първо място отговорност и тестване, както и избори в името на хората, народа и България. Трябвало да се положат всички старания за сформиране на кабинет, съгласно Карадайъ.

Зимата се обрисува да бъде гладна, студена и тъмна, обезпокоен е той. Основен приоритет за Движение за права и свободи е грижата за хората и по тази причина партията е подготвена на разговор.

Карадайъ изиска президентът да организира съвещания с партиите за сформиране на кабинет. Именно в този значим миг той трябвало да е обединител на нацията. Карадайъ цитира и Апостола: " Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние обръщаме него. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР