Не сме се явявали на избори в коалиция и не

...
Не сме се явявали на избори в коалиция и не
Коментари Харесай

ИТН отхвърли коалиция с ВМРО

Не сме се явявали на избори в коалиция и не знам от кое място излезе това изказване, няма да вършим предизборна коалиция, още по-малко с Вътрешна македонска революционна организация, съобщи през днешния ден ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.
Прочетете още
Никой не знае с какъв брой депутата ще бъдем в идващия парламент, сега са единствено спекулации, добави Йорданов. Виждам, че говоренето, че изборите са нещо ужасно прикрива желанието на избрани политици да не рискуват на избори да не изпаднат от властта. Хората би трябвало да вземат решение в рецесията кой желае да ръководи, добави той в изявление за Нова телевизия.

Като влезем в идващия парламент няма да беседваме с ГЕРБ, с Движение за права и свободи и с " Възраждане ", посочи още Йорданов. В отговор на въпрос дали хора от " ИТН ", членове на настоящия кабинет биха станали част от друга партия, Йорданов сподели, че не би се „ заклел към този момент в никого, само че вероятността е под нулата “.

Вчера и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ съобщи пред бТВ, че диалози с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " няма да има и че Има Такъв Народ " излизат сами против всички ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР