Не сме решили още дали да се откажем от имунитетите

...
Не сме решили още дали да се откажем от имунитетите
Коментари Харесай

Марешки: Не сме решили още дали да се откажем от имунитетите си

Не сме решили още дали да се откажем от имунитетите си. Може и да не се откажем, с цел да забележим кои са тези, които желаят да ни бъде свален имунитета. Това сподели пред публицисти водачът на „ Воля " Веселин Марешки във връзка настояването на основния прокурор Сотир Цацаров да бъдат свалени имунитетите на него, Кръстина Таскова и Пламен Христов, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус ".

„ Принципно бях подготвен да си дам имунитета. Първичната реакция на Кръстина Таскова е, че ние в действителност не се усещаме отговорни и желаеме да забележим кои са тези, които имат интерес имунитетът ни да бъде свален ", съобщи той. „ Разбираме, че са разпитани 90 очевидци, от които 85 са споделили, че никой по никакъв метод не ги е изнудил. Принудили са по някакъв метод 2-3 да кажат противоположното ", уточни Веселин Марешки.

„ Сменили са члена, по който сме си дали имунитета предния път. Сега желаят да си го дадем по различен член още веднъж ", посочи той. „ Тогава казахме, че с цел да не ни разиграват такива циркове казахме, че си смъкваме имунитетите по всички членове от целия Наказателен кодекс ", разгласи водачът на „ Воля ". „ Няма нищо ново, просто сменят члена. Първия път са се объркали. Цяла година проверяват за някакво изнудване и не намират нищо. Сега са решили, че е изнудване за нещо друго ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР