Не сме разговаряли с Има такъв народ“, но сме казали,

...
Не сме разговаряли с Има такъв народ“, но сме казали,
Коментари Харесай

Христо Проданов: Склонни сме за разговори с Има такъв народ, но няма да се молим на никого

„ Не сме разговаряли с „ ИТН “, само че сме споделили, че сме склонни за такива диалози. От тяхна страна няма покана. Не имаме намерение да се молим на никого. Ако сметнат, че с наша поддръжка могат да създадат държавно управление, естествено следвайки и съобразявайки се с значимите за Българска социалистическа партия политики, бихме ги подкрепили “. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. По думите му групировката на Слави Трифонов е партията, „ към която може да се сформира някакво болшинство, което да е срещу ГЕРБ и досегашното ръководство “.
„ Ние държим тези диалози да бъдат открити, пред обществото. В тази невиждана здравна и последващата след нея икономическа рецесия, неотложно би трябвало да бъдат подхванати ограничения, с цел да може в действителност страната да тръгне в вярна посока. За това обаче е належащо незабавно да се направи проверка на финансовото положение на страната, тъй като всяка една мярка коства избрани средства. Във вид, в който няма формирано от Народното събрание държавно управление и има служебно държавно управление, кой ще направи актуализация на бюджета? “, разяснява депутатът.
 Христо Проданов: Българска социалистическа партия няма да влиза в подмолни сделки Христо Проданов: Българска социалистическа партия няма да влиза в подмолни сделки
По никакъв мотив не би трябвало да се търси съюз с ГЕРБ. Toва съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов в утринния блок на Българска национална телевизия.   Т...
Проданов отговори и за какво инспекцията на Българска социалистическа партия на „ Автомагистрали “ не беше извършена всъщност. „ За да има някакви резултати, би трябвало да има ново държавно управление, което да не е подчинено на ГЕРБ. Тогава Пътната организация няма къде да отиде – ще даде това позволение. Ние ще помогнем, в случай че би трябвало, и с лабораториите, тъй като имаме диалози с европейски такива. Те ще дойдат, ще създадат проучвания и ще стане ясно, че се е крало от там “, сподели още депутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР