Не сме променили мнението си за даване на военна помощ

...
Не сме променили мнението си за даване на военна помощ
Коментари Харесай

Млен Матеев : Тезите за манипулация на машините са едни кухи опорки

" Не сме трансформирали мнението си за предоставяне на военна помощ на Украйна. Просто в предходния парламент нямаше импортиран подобен законопроект. Предложенията на Демократична България и ГЕРБ удовлетворяват нашите визии, че една страна, която е нападната от агресор, има право на помощ и поддръжка, както и опцията българската войска да се модернизира ", съобщи в предаването " Лице в лице " депутатът от " Продължаваме Промяната " (ПП) Милен Матеев.

" Коалицията " хартиена бюлетина " се оказва постоянна. Тази коалиция избра ръководител на Народното събрание и в този момент гази всички правилници и закони, с цел да прокара връщането на хартиената бюлетина. Утре ще създадем всичко допустимо връщането на гласуването с хартиена бюлетина да не мине в пленарна зала. Знаем, че нямаме болшинство, само че не желаеме да разрешаваме законите в тази страна да се газят ", сподели Матеев.

" Тезите за операция на машините са едни кухи опорки. С връщането на хартиената бюлетина се цели още веднъж да се подмени вота на българския гласоподавател ", е мнението на Матеев, за измененията в Изборния кодекс.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР