Не сме подавали документи за членство в АЛДЕ (Алианс на

...
Не сме подавали документи за членство в АЛДЕ (Алианс на
Коментари Харесай

Никола Минчев: ПП не е подавала документи за членство в АЛДЕ. Не сме склонни на коалиционно разпределение на постове с ГЕРБ

„ Не сме подавали документи за участие в АЛДЕ (Алианс на либералите и демократите в Европа). " Продължаваме промяната "  все още не е член на нито една политическа общественост в Европейския парламент (ЕП) “.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV Никола Минчев, народен представител от ПП-ДБ, във връзка със спекулациите, че партията към този момент е член на Либералната партия в Екологичен потенциал и по тази причина е помогнала Движение за права и свободи, която е член на АЛДЕ.

Относно оставката на Мустафа Карадайъ, като ръководител на Движение за права и свободи Минчев сподели, че занапред ще стане ясно по какъв начин това ще се отрази на връзките сред ДПС и " Продължаваме промяната ".

За връзките с ГЕРБ той означи, че те са се обтегнали след втория тур на локалните избори. „ Това очевидно е обвързано с резултатите от вота “, добави депутатът от ПП-ДБ.

Той разяснява и от дълго време желаното от водач на ГЕРБ споразумение сред обединенията, подкрепящи държавното управление: „ Ясно написан механизъм за взимане на решения е добра стъпка. Може да се мисли върху подобен документ. Ако обаче това е съдружно систематизиране на министерски постове, това е друга тематика – с това не сме съгласни и не сме отворени за смяна в тази посока “.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР