Не сме подарили нищо и не сме дали нищо безплатно.

...
Не сме подарили нищо и не сме дали нищо безплатно.
Коментари Харесай

Ивайло Московски изригна мощно: БСП направиха думата "концесия" мръсна, не спират да ни заливат с фалшиви новини

Не сме подарили нищо и не сме дали нищо гратис. Процедурата за концесията на летище Пловдив е безусловно транспарантна. Минати са всички обществени процедури. Това сподели министърът на превоза Ивайло Московски на специфична конференция, в отговор на нападките от страна на Българска социалистическа партия.

" Две държавни управления на Българска социалистическа партия документално са удостоверили, че този прокет ще бъде осъществен посредством концесия. Това са държавните управления на Сергей Станишев и на Пламен Орешарски. При нас всичко е транспарантно и ясно. Щом от Българска социалистическа партия настояват, че всичко е харизано, дано до през днешния ден ми пратят документите и незабавно ще спра концесията. Ако господин Георги Свиленски от Българска социалистическа партия успее да донесе повече вложения, не посредством концесия, аз съм подготвен да си понеса политическата отговорност. Същото чакам и от него. Чакам отговор от него през днешния ден. Ще го направя шеф на сдружението, в случай че успее да обезпечи повече средства. Българска социалистическа партия направиха думата концесия мръсна. Това не е по този начин. Това е един законен и доста добър метод за вложения. Ако концесионерът не съблюдава контракта, страната незабавно може да приключи този контракт. По времето на Българска социалистическа партия са осъществени 14 концесии. Аз по-дясна политика от тази не съм виждал ", разкри Московски.

" Българска социалистическа партия не стопират да ни заливат с подправени вести ", сподели от своя страна Николай Стойнев, зам.-председател на Столичния общински съвет. " Няма нищо правилно в изказванията, че " Цариградско шосе " се ремонтира всяка година. Това може доста елементарно да се ревизира. Същото важи и за завода за боклуци. По тяхно време те ходеха там и беряха макове, а в този момент край София има един от най-модерните фабрики и хранилище, които рециклират отпадъците на софиянци ", сподели още той.

" Не би трябвало да забравяме и да би трябвало да бъдем постоянно сериозни към поднасянето на лъжлива информация от страна на Българска социалистическа партия. Видяхме какво стана на последните избори в столичния квартал " Младост ". Тогава някогашният кадър на Българска социалистическа партия Георги Кадиев поддържа една дама, от която в този момент се отхвърля. Тогава отново бяха фабрикувани голям брой подправени вести и виждаме какво се случва в този момент ", добави Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР