Не сме отваряли темата и не сме обсъждали все още

...
Не сме отваряли темата и не сме обсъждали все още
Коментари Харесай

Нинова: Не сме обсъждали дали да издигнем Радев за втори мандат

„ Не сме отваряли тематиката и не сме обсъждали към момента дали да издигнем Румен Радев за втори мандат “. Това съобщи в предаването „ Лице в Лице “ по БТВ водачът на Българска социалистическа партия. Според нея партията няма никакви подозрения в избора, само че това е тематика на диалог, който ще се води след парламентарните избори.
„ Не е естествено да обсъждаме това сега. Нито предстоят президентски избори, нито се вършат номинации. След парламентарните ще го създадем “, сподели Нинова и акцентира, че сред Българска социалистическа партия и президентската институция няма никакъв спор.
 Корнелия Нинова: Като най-голяма опозиционна партия подаваме ръка на всеки, който желае почтени и транспарантни избори Корнелия Нинова: Като най-голяма опозиционна партия подаваме ръка на всеки, който желае почтени и транспарантни избори
„ Целта на нашата среща е да обединим напъните си, с цел да подсигуряваме на българските жители почтени избори. Да има дадем гаранции,...
Преди дни от Българска социалистическа партия оповестиха, че провеждат срещи с други политически обединения за гарантиране на почтени избори, които бяха кръстени „ анти-ГЕРБ фронт “. От Българска социалистическа партия ще се срещнат с 30 партии и НПО-та по тематиката. По думите на Нинова това се постанова, тъй като операциите на вота отблъскват хората от гласоподаване и казусът е държавнически и надпартиен.
„ Като парламентарно показана партия, ние какво да предложим – имаме членове на СИК по право и закон, а тези партии и обединения нямат. Затова желаеме нашите благоприятни условия да обединим с тяхното предпочитание и благоприятни условия “, сподели Нинова.
По думите й ползата към срещите е огромен, като дори доста от партиите не били изобщо планувани. Тя добави още, че от партията са внесли своите оферти за промени в ИК, измежду които дейна регистрация и видеозаснемане на изборния развой. „ Досега болшинството и ГЕРБ отхвърляха това предложение. Да се надяваме този път да го одобряват “, сподели Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР