Не сме очаквали някой да ни моли или да ни

...
Не сме очаквали някой да ни моли или да ни
Коментари Харесай

Христо Иванов: Гешев е нетърпим!

Не сме очаквали някой да ни моли или да ни предлага нещо. Не е имало настройка да участваме в ръководството, само че ние сме подготвени да допринесем по тази причина. За да има ясно болшинство, би трябвало да има ясно поети задължения. Днешната среща с " ИТН " имаше прелиминарен темперамент. Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" ИТН " носи отговорността и е тяхна самодейността. Парламентарният пъзел, който би трябвало да сглобим е извънредно комплициран. Беше невероятно ГЕРБ да загуби избори, само че ето свърши. Трябва да сложим Движение за права и свободи в положение на диета от властта и на властта на изолираност от Движение за права и свободи, с цел да се завърши с този модел ", разяснява Христо Иванов.

По думите му, с цел да има виновна прокуратура, която дейно да се бори с корупцията, тя би трябвало да има отчетност и успеваемост, което зависи от Висшия правосъден съвет и от статута на основния прокурор.

" Ние предлагаме систематична смяна. Бойко Борисов си купи безотговорност против отхвърли да вкара отчетност на основния прокурор. Гешев е непоносим. Трябва да създадете нов политически речник по-късно, което изговори Борисов. Цветанов беше просто инструмент на Борисов. Никога не съм употребявал думата чегъртане и не считам, че това може да бъде съответно изложение по тази причина, от което има потребност страната, тъй като страната има потребност да се приложи законът – твърдо, по отношение на всички ", добави Христо Иванов.

Според Христо Иванов обликът на шкафчетата е националната ни марка и това би трябвало да бъде разследвано.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР