Не сме обявили официално, че 4 Magic се разпада, но

...
Не сме обявили официално, че 4 Magic се разпада, но
Коментари Харесай

Eliya: Не сме обявили официално, че 4 Magic се разпада, но всяка пое по своя път

„ Не сме оповестили публично, че 4 Magic се разпада, само че завършихме 12-ти клас. Ние съвсем не ходехме на учебно заведение и преди този момент де, учех най-вече у дома. Не ходех и на празненства. Много рано ни се случиха нещата. Та, завършихме 12-и клас и всяка пое по своя път. Само аз продължих да изучавам музика в музикалната академия. Но доколкото знам и тях не ги е напуснала музиката. Всеки споделяше, че рано или късно това ще се случи, тъй като знаете в група постоянно би трябвало да се вършат взаимни отстъпки. Бяхме дружно 6-7 години. Това не е малко време. Трябваше да решим дали групата е по-важна или ние. “

Това сподели певицата Eliya в студиото на „ Добро утро, Европа “.

„ Започнах да изучавам поп и джаз пеене в този момент в музикалната академия. 4 Magic ме задържа в България, а и фамилията ми. Влюбена съм и в София в този момент. Винаги съм мечтала да отида в Америка другояче, само че е доста надалеч “, показа тя.

„ Главната ми цел сега е мини албум с джаз песни. Бях поканена да пея на джаз фестивала в Банско. Там гостуваха едни от най-хубавите интернационалните музиканти. И аз да съм там... Просто си споделих, би трябвало да направя подобен албум. Иначе постоянно съм казвала, че желая да пея мой си жанр. Той е комбинация. Искам да ме разпознават с този жанр. Иначе „ Облак “ е сред поп и джаз. По нея работихме с Павел Николов от Pavel & Venci` Venc. Работехме по последната ария на 4 Magic с него и тя беше огромен възторг, та от този момент тръгнахме да работим и по други неща. Почувствах го, че той е индивидът. Три вечери свирих на пиано и не спах преди да отида в студиото при него, с цел да имам хрумвания. Той беше първият, който повярва в мен, тъй като доста хора ми сподели, че тази ария не е комерсиална, че интрото е едва, само че Павката ме поддържа. Даже настръхвам като се сетя за целия развой “, разяснява Eliya.

„ Приятелят ми свири на саксофона в песента - Гален Николов. Той е един от дребното такива музиканти у нас. Когато се запознахме преди 3 години той свиреше със същия саксофон. За първи път тогава разбрах какво е джаз музиката и усетих такова нещо. Нямам думи да го опиша. Със сигурност каквото и да се случва ще го държа до себе си, той предложи тези претекстове от саксофона. Личи си, че го прави с готовност. Няма като неговото свирене. Оценявам това, което прави. Той свири и funk, има и тайфа. Запознахме се в рок бар в Пловдив. Стана инцидентно, ние се бяхме виждали и преди, само че не се бяхме запознавали. После аз отидох и се срещнах с него. Така че аз съм основателят на нещата. Той несъмнено ще се смее, когато види това “, сподели още певицата.

„ Пиша, когато ми е прочувствено, мъчно. Рисувам също по този начин. Имах две изложения, участвах и на благотворителен търг, където картината ми се продаде на цена на която в никакъв случай не съм вярвала. И всичко е произлизащо от страсти при мен “, разкри тя.

„ Сама се продуцирам сега, само че имам екип зад себе си. Първоначално ще е по този начин, тъй като напипвам почвата. Искам да върша това, което усещам все още “, уточни певицата.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР