Не сме обсъждали Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български

...
Не сме обсъждали Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български
Коментари Харесай

Деница Сачева: Версията за Галя от посолството е недостойна 

Не сме обсъждали Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител за министър на електронното ръководство. Това съобщи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от ГЕРБ- по бтв.

Не желаеме да има непрестанно противоборство, а диалог за политики. Искаме да се извършва управническата стратегия, за която е стихотворец ангажимент пред жителите, сподели тя.

Борбата с корупцията е борба, която изисква огромни старания, разяснява още Сачева.

Дълго време мълчах по този проблем, съобщи Сачева след въпрос към нея за коментара на някогашния й коледа Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко " за Галя от посолството ". Това, което сподели рашидов е съществено, пазих неговия престиж и достойство, когато ГЕРБ  обсъждаха поведението на Рашидов. Единството аз го опазих. Това което той приказва по-късно за мен беше учудване.Нито един предствител на нито едно посолство не ми се е обаждал да ме пита за Рашидов.

Имаше опровежение и от американското посолство, сподели тя.

Версията за Галя от посолството е недостойна спрямо нас и справмо американското посолство. 

Аз работя с доста посолства, диалозите са винати обществени, и такива за назначения не е имало, сподели Сачева като нито удостовери, нито отхвърли дали познава такава жена.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР