Не сме обсъждали обща управленска програма с президента. Това заяви

...
Не сме обсъждали обща управленска програма с президента. Това заяви
Коментари Харесай

Нинова: Не сме обсъждали обща управленска програма с президента

Не сме обсъждали обща управническа стратегия с президента. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на въпрос, след диалозите с президента Румен Радев, където тя показа "Визия за България ".

Нищо отвън визията за България, която имаме, не сме обсъждали. Разговаряхме за няколко целта, които да бъдат заложени за години напред - ролята на страната и институциите, поставихме въпроса за възобновяване на същинския парламентаризъм в България, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

По думите й са получили поддръжка.

Разговаряхме за методите, по които страната да влезе в стопанската система с цялостната уговорна, че става дума за пазарни механизми, ролята на страната в опазването на здравето, образованието, духовността и културата. Регионалното развиване също беше тематика, която разгледахме, добави тя.

Конкретно не сме обсъждали различен бюджет, само че показах различен модел на данъчна политика. При това неравноправие и беднотия, което има в България в този момент настоящият не е добър. Говорих за прогресивиното облагане, за преизчисляване на пенсиите, добави Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР