Не сме на война с някакви чуждоземци, за да искаме

...
Не сме на война с някакви чуждоземци, за да искаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Велико Търново: Надявам се изборите да отрезвят всички

Не сме на война с някакви чуждоземци, с цел да желаеме да ги разгромяваме. Изборите са съревнование, а не война. Това сподели по време на посещаване във Велико Търново ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той съобщи, че в случай че ГЕРБ управляваше страната Автомагистрала „ Хемус “ към този момент е щяла да е на трошляк до Велико Търново, а правата в Ловеч да се употребява.

" Сега целият интернационален трафик минава през центъра на Велико Търново, а вие мълчите. Тунелът под Шипка стопираха - 2 година застой ", добави Борисов.
 
" Внасят на ишлеме и изнасят всичко в Швейцария. Всеки ден по 30 млн. лева отпътуват там. Когато аз бях министър председател правеха и за 1% нарастване митинг. При “Промяната ” 837% цена нагоре за газа - безмълвие. Но аз го разбирам, при нас имаше чуваемост. Ние сме положителни хора ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Днес гледах Румен Радев по новините, наподобява кахърен - няма газ и излезе, че всичко е било неистина за танкерите, няма търгове, няма нищо! И в този момент Радев е кахърен. Всичко се връща на този свят, само че за жалост страната към този момент е тотално счупена ", добави още Бойко Борисов.

Той беше безапелационен, че с жълти вести предходните ръководещи за затворили очите, с цел да ограбят хората. " Истинските измамници по този начин вършат! Помните ли пирамидите през 90-те години-това направиха с вас „ Промяната “, добави ръководителят на ГЕРБ.

Той сподели още, че сега банките толкоз не ни харесват и нямат доверие в България, че  дават по 3% рента, която за 3 години ще бъде 18 млн. лева лихви.

" През другата седмица ще теглят още 200 млн. лева, а до декември ни трябвали още 2 милиарда лева Изхарчиха всички 12 милиарда лева, които нашето държавно управление задели за черни дни. Ако продължим да „ чегъртаме “, ще продължим да „ метем “. Ще се сгромолясаме всички, а те като се завърнат в Канада няма да ги намерим. Те ви ограбиха с инфлацията – покупателната дарба падна от 1000 лева на 400 лева ", акцентира Борисов.

Председателят на ГЕРБ посочи, че през днешния ден именитият Гари Каспаров  в централата на ГЕРБ е пропагандирал в интерес на партията. " Той е демократ, с изключение на международен първенец. Надявам се, че изборите ще отрезвят всички. Ако победим, ще търсим метод да обединим народа ", съобщи Борисов.

" Единственото хубаво, което някой ми е пожелавал, е пожеланието на Кирил Петков - да се пенсионирам. Само че Кирил Петков е първият министър председател - пенсионер. За 6 месеца неговите съдружни сътрудници към този момент не го желаят. Аз, когато желаех да отиваме на избори, моите съдружни сътрудници ме спираха. Затова му споделям: „ Първо виж себе си “. Надявам се да се отрезвят ", сподели още Бойоко Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР