Следващата игра на Call of Duty е `Modern Warfare III`

...
Не сме много далеч от есента, което разбира се означава,
Коментари Харесай

Не сме много далеч от есента, което разбира се означава, че има нова игра на хоризонта. Activision има отдавнашни слухове, че тазгодишното участие е Call of Duty: Modern Warfare III от Sledgehammer Games. Издателят също така разкри, че най-новата игра от рестартираната серия ще се появи на компютри и конзоли (може би включително Nintendo Switch) на 10 ноември.

Все още няма много други потвърдени подробности освен тийзър видео. Activision обаче, че за първи път играчите ще могат да пренасят предмети като оператори, оръжия и пакети от играта Call of Duty от една година (в този случай ) на следващата. Това беше доста силна индикация, че следващият запис ще бъде Modern Warfare III, а не, да речем, връщане към обстановка от Втората световна война.

В един момент изглеждаше, че тази година няма да има изцяло нова игра Call of Duty. предложи Activision да забави малко нещата и вместо това да достави значително разширение за Modern Warfare II, като същевременно продължи да актуализира Warzone и работи върху следващата основна игра. В крайна сметка издателят реши да се придържа към ритъма си да пуска игра Call of Duty на пълна цена всяка година.

През февруари беше съобщено, че Modern Warfare III ще включва карти и режими от миналогодишната игра, докато все още се чувствам като самостоятелно заглавие на пълна цена. Ще научим точно как Activision прави прехода към Modern Warfare III, когато разкрие повече подробности през следващите седмици и месеци.

Междувременно изглежда все по-вероятно Microsoft да затвори своя Activision Blizzard много скоро . Ако е така, това може да доведе до превръщането на Modern Warfare III в първото заглавие на Call of Duty, което ще се появи в Xbox Game Pass в деня на пускането му.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР