Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е виновна за „Цанков

...
Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е виновна за „Цанков
Коментари Харесай

ГЕРБ: Заговорят ли за истина БСП, някой от партията вече краде

Не сме коментирали дали Корнелия Нинова е отговорна за „ Цанков камък “. Искам дебело да подчертая: въобще не ни тормози, че ще ни дава на съд. Това съобщи по време на брифинг депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.
Той уточни, че от партията са „ длъжни да си свършат работата “: „ Занимавайки се със своето персонално аз, Нинова нито веднъж не разяснява плана „ Цанков камък “. Според нея този план е ли е бил потребен за страната, имало ли е смисъл от него? Важно е да разграничим по кое време и къде Българска социалистическа партия носи отговорност, добави Ненков.
Колкото и да желаят да избягат от това, те са взимали присъединяване в тези неверни решения. Кога Българска социалистическа партия носи отговорност – за КТБ, за Орешарски, за спрените европейски средства по време на Станишев, Белене..?
В днешно време, когато кабинета на Борисов е на власт – който е сбъркал си носи отговорност. Вместо Нинова да се занимава със себе си – трябваше да каже за какво този план (бел. ред. " Цанков камък " ) е неверен дано всички да си носят виновността. Ние не сме визирали никой в сигнала за Цанков камък, сподели още Ненков.
От своя страна заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов акцентира, че в писмото от прокуратурата, което Нинова популяризира през днешния ден до медиите, наблягайки, че е от основния прокурор, няма положен автограф от Сотир Цацаров.
Демостративно дебелоочие – това сподели НиноваАнтон ТодоровТой попита, когато човек се изправя и твърди, че е честен стожер дали има памет, за това което е правил преди 10 години. Нинова има ли памет, че през 1997 година е живеела на квартира, а през 1999 година заявява голям апартамент от 125 квадрата, а след него още един. Нинова трови атмосферата и слага под подозрение търпението на ГЕРБ и милиони българи, означи още депутатът.
Заговорят ли за истина и правдивост, някой от Българска социалистическа партия се готви да краде или към този момент краде,категоричен Тодоров.
В края на брифинга Цветан Цветанов разясни, че ще има среща по отношение на антикорупционното законодателство на 1 септември: " Що се касае до концепциите на Българска социалистическа партия, в един подоен спор те ще могат да изразят мнението си, в случай че до тогава не заявят позицията си ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР