Не сме изпрали Пеевски, заяви депутатът от ПП/ДБ Ивайло Мирчев

...
Не сме изпрали Пеевски, заяви депутатът от ПП/ДБ Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев, ДБ: С г-н Пеевски сме на една вълна за главния прокурор

Не сме изпрали Пеевски, съобщи депутатът от ПП/ДБ Ивайло Мирчев по Нова тв. Отдавна сме декларирали, че за конституционна промяна ще приказваме с всички, в това число и Движение за права и свободи.

 

Въпреки това той още не се бил срещнал с измененията в конституцията, които предлага Движение за права и свободи. Те бяха оповестени още през февруари, а в четвъртък от придвижването ги разгласиха още веднъж.

 

Имам чувството, че с господин Пеевски сме на една вълна за основния прокурор, сподели още Мирчев.

По отношение на конституцията мъчно може да се заобиколи Движение за права и свободи. Няма селфита, срещите са пред всички, добави той.

 

Ще би трябвало да беседваме и с Българска социалистическа партия, с " Възраждане " и с Има Такъв Народ. Защото ни трябват 180 гласа за конституционна промяна, стимулира Мирчев за какво са нужни срещите на ПП-ДБ с Движение за права и свободи от последните две седмици. 

 

Те били същите хора, които правили митингите против Пеевски. " Защото, в случай че някой счита, че като влезем в Народното събрание, там ще ни чакат 93 девици, както написа в Корана, се лъже ", добави той.

 

" Ние не сме младоженка на площада, с цел да си избираме момък. Ако не получим поддръжка за най-хубавите, съгласно нас, промени, ще отидем при хората на площада и ще кажем, че не се получи ", сподели Мирчев.

 

Той посочи, че " Продължаваме промяната - Демократична България " може да се отдръпна от правенето на конституционните промени, в случай че те не са качествено направени. Допусна, че може даже да внесат напълно техни оферти.

 

В последните дни в Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, който е част от комисията, занимаваща се измененията в Конституцията, на няколко пъти сподели, че ще се изготви общо предложение по концепциите на Движение за права и свободи, които той е писал, и тези на другите партии.

Той уточни, че даже " Възраждане " гласоподават значими закони в интерес на обществото.

 

600 страници са документите, импортирани от Иван Гешев по " Барселонагейт " и той не се бил срещнал с тях. 

 

Големият въпрос е дали основният прокурор търси реваншизъм или пък е приключил някаква работа. Преди години никой не искаше да поеме тази спекулация.

Една от задачите на държавното управление ще е да почисти регулаторите. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР