Не сме имали един ден спокоен, от както сме в

...
Не сме имали един ден спокоен, от както сме в
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не сме имали един спокоен ден откакто сме в управлението

Не сме имали един ден спокоен, от както сме в ръководството.

Това разяснява кметът на София Васил Терзиев по Българска национална телевизия.

Никой от нас не се изживява като опозизия. Въпреки компликациите ще намерим решение, сподели той.

Поне имаме общински съвет, който работи, само че отново се изостриха връзките сред другите партии, видя се какъв брой разнообразни са визиите ни за ръководството на този град, разяснява той.

Тези четири години няма да бъдат по никакъв начин леки, сподели още Терзиев.

От всичките значими комисии, тези които имат 23-ма представители в общинския съвет, нямат нито една. Говорим по какъв начин ще променим управническия модел на столицата (визира БСП), в това време поддържат представителите на ГЕРБ. Ние сме търсили обективен метод, по който всички да бъдат ангажирани. Нащият топ приоритет би трябвало да бъдат жителите на града, сподели кметът на София.

Аз от правилата си няма да отстъпя. Това, за което се боря, е да има транспарантно упраление и да не се пилеят ресурсите на този град. Много разгадавам на нашия метод на бистрота, сподели Тервзиев.

" Разликата отвън ръководство и в ръководство е много огромна. Не сме имали дълбоки проблеми ", сподели той във връзка напускането на Любо Георгиев. С проектант Любо Георгиев продължаваме да сме в положителни връзки, увери Терзиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР