Не сме говорили вчера за подкрепа на кабинет. Няма как

...
Не сме говорили вчера за подкрепа на кабинет. Няма как
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма как да има кабинет начело с Борисов

Не сме говорили през вчерашния ден за поддръжка на кабинет. Няма по какъв начин да мине концепцията за кабинет отпред с Борисов, съобщи Тошко Йорданов от " ИТН " пред БТВ.
Прочетете още
Ако става въпрос за държавно управление от персони, зависи кой ги предлага. Важни са проблемите, тъй като страната е в сериозна точка, съобщи Йорданов.

" Изчегъртахме ГЕРБ, а след това изчегъртахме и Политическа партия. Да, двете най-големи политически сили са, само че нямат предходното си политическо въздействие. Политическа партия сега постъпват самовлюбено - кабинет отпред с Асен Василев е неточност, тъй като той е индивидът, който взе всички неверни решения, поради които децата ни ще заплащат. Ако се стигне до втори мандат на Политическа партия, ще би трябвало да помислят дали да предложат същия кабинет ", безапелационен бе депутатът.

Консервативната позиция на ГЕРБ през днешния ден е доста по-близко до нашата, съобщи още той. Готови сме да управляваме, само че не непременно. Ще постъпим практично и ще упражняваме надзор, в случай че не можем да го създадем, няма да участваме.

Политическа партия настойчиво и безконтролно настояват, че са единствените, които имат право да излъчат ръководство. Това е безконтролно, детско, а нямат и потенциал. 

Нашите цели са непримиримото отношение на Северна Македония към нас, налагане на несъгласие, надзор в Народното събрание.

Трябва да си дадем сметка, че като страна нямаме пари в фамилния бюджет, предплатили сме екстри, за които нямаме пари и би трябвало да решим дали да затъваме с заеми или да спрем безумното харчене.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР