,,Не сме доволни от . Това заяви лидерът на ПП

...
,,Не сме доволни от . Това заяви лидерът на ПП
Коментари Харесай

Костадин Костадинов с горещ анализ за равносметката от изборния 11 юли

,,Не сме удовлетворени от ”. Това съобщи водачът на Политическа партия “Възраждане ” Костадин Костадинов за. Според него вотът на 11 юли е манипулиран.

“Убеден съм че има външна интервенция макар машините. В деня на изборите, още преди обяд успяхме да преминем четири процентовата преграда. Получих, обаче доста сигнали от страната на хора, които настояват, че са дали своят вот, само че все пак вотът им не е бил отразен в протоколите. Въпреки това, няма смисъл да депозирам тъжби, защото на всички е ясно какъв ще е изхода от инспекциите. Нарушения няма да бъдат открити ”, разяснява Костадинов.

Според него огромните печеливши от изборите са “Възраждане ”, “Демократична България “и “Има подобен народ ”, а най- огромните губещи са патриотите.

“Не виждам да има смяна в ръководството на страната откакто Партията му напълно води война против ГЕРБ и единствено това го интересува. Искам да попитам гласоподавателите на “Има подобен народ ”, харесва ли ви този състав на кабинета, който Трифонов предложи?

Костадинов разяснява кандидатурата на

“Бях се обзаложил с мои познати, че сигурно няма да е той, само че изгубих. Това да приказваш за грандиозна смяна и най-после да сложиш човек, който е бил в омразната, в действителност е някакъв неповторим абсурд. Слави Трифонов има възприятие за комизъм, само че си прави огромна смешка със гласоподавателите ”, добави водачът на “Възраждане ”.

“, са равностойни като на общенията на един добър общински консултант. Няма нищо съществено в тях и значително, което да приказва за същинските проблеми ”, съобщи Костадинов. Той разгласи, че до момента в който Трифонов ще се бори да влиза в еврозоната от “Възраждане ” ще провеждат референдум по този въпрос.


 Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Мъжкарски ход ли е това? Има Такъв Народ и Слави Трифонов: Мъжкарски ход ли е това?
" Ако желаете - подкрепяйте, в случай че не желаете - ваша си работа, аз моята я свърших! " В тази тоналност беше известието за проектокабинет, на...

“Много ми е забавно по какъв начин откакто “Има подобен народ ” пропагандира, че суверенът е народа,  сега ще тръгне да вкарва еврото без да се допита до самия него. Еврото ще бъде пагубно за стопанската система ни и за това от нашата партия ще се борим да не допуснем тази неточност ”.

Лидерът на “Възраждане ” разяснява и резултатите на останалите партии:

“ заслужават повече в никакъв случай да не ръководят. През годините страната беше властническа и милиони левове бяха откраднати. За мен партиите на и не могат и един ден да ръководят, в тях има единствено популизъм ”, добави той.

Според Костадинов патриотичната коалиция на НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и ВОЛЯ е била изцяло разгромена на тези избори и повода е, че министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е успал да пресече пазаруването на гласове от тях в ромските махали.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР