Не слушайте какво говорят ПП-ДБ, гледайте ги какво правят. Щели

...
Не слушайте какво говорят ПП-ДБ, гледайте ги какво правят. Щели
Коментари Харесай

Военният министър продава соф. терени, ще строят 150 000 кв.м сгради: 25% повече от НДК

" Не слушайте какво приказват ПП-ДБ, гледайте ги какво вършат. Щели да борят презастрояването в София , споделят претендентите им за съветници и кмет в София. А техният министър на защитата, " по терлици ” в предизборната акция продава три парцела на военното ведомство в София, на които могат да се построят здания със 150 000 квадратни метра. За съпоставяне, НДК е с РЗП от 117 000 кв.м.

С обсег работят борците с презастрояването, нали? Това ли е смяната, която оферират за София?! Вместо да желаеме страната да ги трансферира на общината за строителство на детски градини и учебни заведения, искащите да " спасят ” София ще отворят вратата за големи градежи в три региона - Люлин, Витоша и Сердика?

 Неотдавна ви описах по какъв начин след три години борби и процедури, дружно с основния проектант Здравков и групата на ГЕРБ-СДС, успяхме да спрем строителството на нови здания, с повърхност от 150 000 кв.м., в зелените площи на Овча купел. С наше решение общината закупи частните парцели, с цел да останат градинки. Парцелите на военното министерство обаче ще станат частни и в тях ще се строи. Това са техните " Решения за София ". Длъжни сме да ги спрем ", разяснява ръководителят на СОС юрист Георги Георгиев.

 width=

   width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР