Не случайно правя тези консултации в присъствието на г-н Главчев.

...
Не случайно правя тези консултации в присъствието на г-н Главчев.
Коментари Харесай

Радев към ПП-ДБ: Главчев ще прецени дали да се съобрази с вашите претенции

Не инцидентно върша тези съвещания в наличието на господин Главчев. Правя го, с цел да може да чуе от първо лице възраженията и претенциите на партиите, само че не забравяйте - съгласно Конституцията, по този начин както вие я променихте, и той следва да реши дали да се съобрази с вашите искания. Това съобщи президентът Румен Радев по време на консултациите в Президентството за идните избори.

Думите му бяха отправени към тримата представители на ПП-ДБ Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов, които откакто чуха състава на кабинета станаха и си потеглиха.

" В идващите два дни вие имате опцията да продължите връзката си с него (б. а. - Димитър Главчев), тъй като аз не мисля по никакъв метод да бавя политическия развой и моето желание е каквито възможни промени има в състава на служебния кабинет, да бъда известен до изхода на деня в понеделник. То във вторник сутринта ще издам три указа - за служебно държавно управление, за европейски избори и парламентарни избори 2в1 на 9 юни ", сподели Радев.

" Каквито искания има към служебния кабинет - работете с господин Главчев, отворен е за връзка. Възраженията към него и той да преценя дали ще одобри или не ", зяви президентът преди тримата да изоставен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР