Не случайно Манфред Вебер ни вярва. Да види и да

...
Не случайно Манфред Вебер ни вярва. Да види и да
Коментари Харесай

Борисов: Не случайно Манфред Вебер ни вярва, показахме как се прави

Не инцидентно Манфред Вебер ни има вяра. Да види и да разбере, че Черно море е също толкоз топло и проходимо като Средиземно море. Всички сме очевидци какво се случва по плажовете на Италия и Испания. Ние просто показахме по какъв начин се прави.Това съобщи министър председателят Бойко Борисов. Той взе участие в летния университет на МГЕРБ " Само истината, не на подправените вести ", който се организира във Варна.

" Инфраструктурата ни отесня. Виновен съм, че не послушах Дянков. Той ми сподели " Остави една права, българите не помнят, дано има с какво да си напомнят какво е било ". Но аз не оставих, описа министър председателят.

" По-добре сме от колкото ви изяснявам. В археологията се развиваме доста добре. Съветвам ви да отидете до Петрич. Уникално нещо се разкопава на няма и километър от рупите на Ванга. На 8 километра от Автомагистрала " Струма ". Уникално нещо. Този град са го търсили. Гърците са казвали, че е в Гърция, сърбите - в Сърбия, а то си е там, под един рид ", споделя Борисов.

" Разбира се, можем да имаме доста упреци към тези преди нас. Давани са милиарди за оръжия. Сега отново би трябвало да се дават. След една нова година по този начин ни изсмукаха милиарди непосредствено от бюджета, подобен контракт бяха създали ", споделя още Борисов.

" Много пъти съм си задавал въпроса за какво по този начин се случва, надали ще получа отговор. Всичко е купувано без нищо, без контракти за поддръжка. Каракачанов се мъчи горкия да държи някакво състояние. Българска социалистическа партия най-после бяха поръчали два държавни Еърбъс-а. Сега излизат и почват да приказват. Малко позор, малко памет да имат ", сподели още той.

" Европа може да се опълчи на Съединени американски щати, на Китай, единствено в случай че сме единни. Нито Германия може сама, нито Франция може сама. Силата на Европейския съюз е обединяването. Само тогава можем да се надигнем пред останалите. Ние като партия работим в тази тенденция ", съобщи министър председателят. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР