Не случайно Камелия е сочена за един от най-големите секссимволи

...
Не случайно Камелия е сочена за един от най-големите секссимволи
Коментари Харесай

Камелия отново провокира! Снимките които пусна взривиха мрежата:

Не инцидентно Камелия е посочена за един от най-големите секссимволи в България и над 20 години държи състезание в сходни ранглисти. Горещата певица не е единствено красива, а също по този начин и доста секси и палава. 

Никой не очакваше от нея да се покаже в подобен секси тип, поради нейните години. Изпълнителката на „ Луда по тебе “ се появи по долни дрехи от вкъщи си и разпали пристрастеностите в обществените мрежи.

Хитовата изпълнителка трансферира 50-те, само че продължава да хваща окото и да съблазнява с еротични фрагменти. Именно нейният съблазън я държи към момента измежду водещите имена в сектора, за сметка на доста нейни колежки от това време, които потънаха в давност.

На горещите фрагменти Камелия театралничи с червен потник, който едвам удържа силиконовия й бюст, и сини бикини. Певицата показа с феновете си, че по този начин се разхожда в къщата си, когато има почивни дни. Имаше и злобари, които й скочиха, поради токчетата, които е поставила, с цел да наподобява по-висока и слаба.

„ Така ли вървиш у дома – с токчета?! Смешни сте към този момент с тези инфлуенсърси истории “, гневят се някои от хората в мрежата./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР