Не си спомням някой да се е отказвал от политиката

...
Не си спомням някой да се е отказвал от политиката
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Отказвам се от политиката

Не си припомням някой да се е отказвал от политиката в миг, когато има поддръжка и доверие. Това обаче при мен ще се случи, разгласи Дани Каназирева. Тя посочи, че няма да взе участие с листа за общинския съвет от нейната групировка " Съюз за Пловдив ", написа.

" Тази кръчмарска сметка не е за мен. Макар че с поддръжката, която имам сега, можехме да разчитаме на избран брой съветници. Но да слушам: " Ето, тя не е претендент за кмет, а в този момент желае да е консултант. Не, няма да създадем такова нещо ", изясни Каназирева.

Тя не скри, че е била един от разновидностите за кандидат-кмет на Пловдив от ГЕРБ. " Давах си сметка какво следва пред новия кмет с оглед положението на общината. Никога не съм работила непременно. В множеството години сме били в съпротива ", добави някогашната регионална шефка.

Но не скри, че до последно се е надявала. " На тези избори бях твърдо решена, в случай че съм претендент за кмет, да бъдем със сериозна поддръжка и късмет да спечелим. До последно се обсъждаше моето име. Имам изключителни връзки с Бойко Борисов. Изборът претендентът на ГЕРБ да е Костадин Димитров е логически и рационален. Той е областен кмет с доверие, употребява се с поддръжката на партийната конструкция, както и на някогашния координатор Иван Тотев ", добави Каназирева.

Според нея човек би трябвало да умее да направи крачка обратно, с цел да може след това да направи две напред.

" В тази акция, която се обрисува много вяла, има двама-трима претенденти с късмет. Всички останали са хора, които се пробват да се докопат до парче от баницата. Ние няма да постъпим по този начин ", разяснява Евелин Парасков от " Съюз за Пловдив ". Той заявява, че по никакъв метод партията няма да остане настрана от публичния живот и ще подтиква своите гласоподаватели да отидат да гласоподават.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР