Не си представям по-добри приятелски отношения между Долна Австрия и

...
Не си представям по-добри приятелски отношения между Долна Австрия и
Коментари Харесай

Премиерката на Долна Австрия: Трябва да стана на 100 г., за да свършим цялата работа. Борисов: Ти си млада, можеш

" Не си представям по-добри другарски връзки сред Долна Австрия и България ", съобщи министър председателят Бойко Борисов след среща с министър-председателя на Федерална провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер в Министерски съвет.

" С Йоханна сме другари от доста години, от времото когато беше вътрешен министър. Била е на нашата граница. България е страната, която има нула миграция, с помощта на всички взети ограничения, спазвайки всички европейски правила. И тя беше на границата, с цел да го води с очите си ", посочи той.

" Трябва да стана на 100 години, с цел да я свършим цялата тази работа, която сме си определили ", пошегува си от своя страна Лайтнер.

" Ти си млада, можеш ", отговори Борисов.

Българският министър-председател акцентира също отличните си връзки с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц и големия размер работа, приключен по време на председателствата и на двете страни на Съвета на Европейски Съюз.

" Имаме доста хрумвания, които обсъдихме в този момент по отношение на бъдещето на Западните Балкани и на района ", добави Борисов.

По думите му положителното партньорство с Долна Австрия е образец за поощряване на по-тясно районно съдействие сред градове, общини и компании. Според него има действителни благоприятни условия за задълбочаване на търговско-икономическото партньорство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР