Не ще и да чуе за Лили Иванова Митко Щерев.

...
Не ще и да чуе за Лили Иванова Митко Щерев.
Коментари Харесай

Митко Щерев оплю аниваксърите, не подмина и вечния си враг - Лили Иванова


Не ще и да чуе за Лили Иванова Митко Щерев. Композиторът и примата на българската сцена от дълги години са във война. Въпреки че циркулират трудове, че двамата са заровили томахавките, това не дава отговор на истината. Щерев отдавна е забранил на изпълнителката да пее негови части. Сред тях е емблематичната ария " Осъдени души "

 

 Щерев, който следващата година става на 76, е в чудесно здраве

Щерев, който следващата година става на 76, е в чудесно здраве

" Лили е затворената страница за мен - изрично съобщи пред " България Днес " именитият композитор. - Убеден съм, че не извършва мои части по концертите си. Не желая да приказвам за нея. Въпреки всичко й искам да е жива и здрава. Да прави още доста концерти. И да издава куп албуми ", добави още по адрес на примата Щерев.

Създателят на " Диана експрес " се тормози от неприятната конюнктура в България, обвързвана с разпространяването на ковид. Щерев към този момент е имунизиран с две дози на " Пфайзер ". Имунизирал се е преди два месеца. Щерев счита, че огромна част от нашите сънародниците се държат несъответстващо.

" Говоря за тези, които са срещу имунизациите. Те се пробват да внушат на останалите, че имунизацията против вируса ще ни навреди! Вече една година изясняват какъв брой са рискови. След иглата ще ни се случат какви ли не неприятни работи. Не, няма! Това е спасението. За мен антиваксърите са комплексари. Трябва да се слушат лекарите и експертите, а не фейсбук тролове ", довери още пред вестника Щерев.

 

 Лили Иванова не пее доста от песните, които я направиха още по-голяма звезда в България

Лили Иванова не пее доста от песните, които я направиха още по-голяма звезда в България

Легендарният композитор захапа и родителите, които не желаят да тестват децата си. Въпреки че за малчуганите са планувани щадящи проби, доста майка и татковци са срещу наследниците им да се ревизират дали са заболели.

" Просто би трябвало да се изплюят. Не е кой знае какво. Не разбирам тези родители. Как другояче ще открият, че детето им е болно от ковид и разнася болестта, в случай че не се тества ", чуди се Щерев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР