Не секретарка или деловодителка, а медицинско лице, при това с

...
Не секретарка или деловодителка, а медицинско лице, при това с
Коментари Харесай

Не секретарка, а медик се оказа регистраторката на смърт във Враца

Не секретарка или деловодителка, а здравно лице, освен това с лекарско обучение, се оказа регистраторката на гибел във Враца. Младата Виктория Христова, която бе снимана по какъв начин умерено разбърква кафето си, до момента в който 43-годишната Миглена губи схващане в инвалидна количка пред детето си на едвам 6 години, е приключила Медицинския университет в София и е родом от столицата, в случай че се съди по към този момент изтрития й профил в обществената мрежа фейсбук.

Още през вчерашния ден врачани разпознаха лицето на работещата в регистратурата на Спешното поделение в " болница " " Христо Ботев " в града и разгласиха фотографията й в мрежата. Христова обаче съумя, до момента в който обясняваше пред камерите на телевизионните екипи, че не нейна била виновността за гибелта на Миглена, да изтрие акаунта си.

Според данни на управлението на " лечебницата ", която позволи поредна жертва поради незаконна немарливост, Христова е работела там в последните едвам няколко месеца.

Веднага откакто разбра за случая, шефът държавното заведение доктор Петър Керемедчиев (на поста си трети следващ мандат - б.р), разгласи, че я уволнява. Преди да й бъде предадена дисциплинарната заповед, тя сама подаде оставка с твърда увереност, че си е свършила работата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР