Не се знае какви планове чертае МВР за утрешния мач

...
Не се знае какви планове чертае МВР за утрешния мач
Коментари Харесай

Напрежение на Герена, полиция пази хърватите от сини ултраси

Не се знае какви проекти чертае Министерство на вътрешните работи за утрешния мач Левски - Хайдук Сплит, само че още тренировките през днешния ден демонстрираха съществени пропуски в организацията. Те доведоха до напрежение сред ентусиасти на " сините " и гостите, които дойдоха на " Герена " за формалното занятие.

По решение на управлението тренировката беше открита за ентусиасти. Всичко течеше прелестно - песни, викания, окуражаващи възгласи. Близо 100 ултраси поддържаха отбора на Николай Митов.



Само че до момента в който продължааше шоуто, зад същия бранш " В " дойде рейсът на Хайдук. Запалянковци на Левски незабавно го видяха и се скопчиха към оградите.



Очаквано, започнаха псувни и мощни възгласи " Сърби, сърби ". Добре че на стадиона имаше солидни подкрепления на полицията. Униформените незабавно обкръжиха необятен периметър към гостите, имаше и по-тесен кордон към самия рейс.

Слава богу, всичко се размина със словесни закани. Но нищо не пречеше агитката да бъде изтеглена на друго място - бранш " Б ", " А ", с цел да не се засича с хърватите.

Не е загадка, сред двата лагера има високо напрежения около първия мач. Тогава агитки се сбиха в Сплит, а кола на левскари беше опожарена в Задар.

Хайдук би 1:0 в първата среща, а реваншът е на следващия ден вечер на " Георги Аспарухов ". Трибуните ще са празни поради наказване, наложено за расистки прояви на част от " синята " агитка. От агитката на Хайдук рационално се отхвърлиха от дадените им 250 билети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР