Не се знае дали проверката е извършена по сигнал от

...
Не се знае дали проверката е извършена по сигнал от
Коментари Харесай

Е Сега Вече Го Закъса Здравата! Вижте Какво Се Изсипа На Главата На Скандалния Брат На Димитър Рачков Петър!

Не се знае дали инспекцията е осъществена по сигнал от недоброжелатели или ченгетата са го следили преди този момент. Защото по-малкият брат на топ комика е остарял познайник на ченгетата.

Петър Рачков обаче е арестуван този път единствено за едно денонощие и е пуснат на независимост. Той се оправдал, че дрогата е на стройна кокона, която пристигнала в дома му и не запомнила пакетчетата амфитамин в джоба на якето си.

Затова в този момент служителите на реда търсят едва момиче, което било на посетители на Петър и си не запомнила нещата и якето. Защото братът на Димитър Рачков твърди, че не знаел какво има в джоба на якето й.

Ако дамата отхвърли, че дрогата е нейна, ще има очна информация. Но преди този момент тя би трябвало да бъде открита и разпозната.

Братът на водещият на „ Господари на ефира ” е остарял познайник на полицията. Той бе хванат да кара без брошура, за което бе санкциониран и изправен на съд. Той към този момент на два пъти се оказва в рискова непосредственост до дрогата.

Димитър Рачков към този момент е вдигнал ръце от брат си, написа разкрития.ком. Той го е спасявал на няколко пъти от пандиза, само че към този момент вдигнал ръце от него и скандалните му действия.

Малко преди служителите на реда да нахлуят в дома на брат му той отъшъл там, с цел да го поучава да не се забърква в незаконни схеми и да не излага семейството. Но вместо да се вразуми двамата братя се сбили, а Димитър Рачков получил сини под окото от ударите на по-малкия си брат.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР