Не се залъгвайте Домусчиев няма нужда от Нова, нито е

...
Не се залъгвайте Домусчиев няма нужда от Нова, нито е
Коментари Харесай

Илиан Василев: Домусчиев играе фронтмен на Корпулентния

Не се залъгвайте Домусчиев няма потребност от Нова, нито е толкоз кьорав да купува актив с потъваща стойност. Играе просто фронтмен на други зад кадър, като Корпулентния.
Това разяснява Илиан Василев във Facebook във връзка информациите, че Кирил Домусчиев е купил Нова телевизия. Ето целия му коментар:

Не се залъгвайте Домусчиев няма потребност от Нова, нито е толкоз кьорав да купува актив с потъваща стойност. Играе просто фронтмен на други зад кадър, като Корпулентния, тъй като минава за наедрял предприемач и един от дребното у нас, който, въпреки и с огромна напрягане на въображението, може да направи договорка от мащаба с Нова ТВ.

Освен Пеевски зад кадър стои и сътрудникът му по власт. Това е придобиване от вида - узаконяване на благосъстояние - направихме едни пари, в този момент би трябвало да купим активи и ги узаконим. И ни трябват медии да ни бранят. Както Доган купи Топлоелектрическа централа Варна. Маневри преди изборите.

Опасното в тази ситуация е от кое място са взети средствата, тъй като съветските банки са едни от малко вероятните източници.

ТВ Европа не е задоволителна, нито Канал 3.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР