Не се водят преговори за смяна на собствеността в Левски.

...
Не се водят преговори за смяна на собствеността в Левски.
Коментари Харесай

Даниел Боримиров пред БНТ: На този етап Левски си е в Сираков

Не се водят договаряния за промяна на собствеността в Левски. Това разгласи изпълнителният шеф на „ сините “ Даниел Боримиров пред Българска национална телевизия. Той и други митове на клуба взеха присъединяване в другарски мач против ветераните на Поморие.

След като през вчерашния ден мажоритарният притежател на Левски – Наско Сираков, изрично отхвърли, че договаря с турски предприемач за промяна на собствеността, Даниел Боримиров съобщи:

„ Нямам такава информация, по този начин, че на този стадий Левски си е в Сираков “.

Други от участниците в шоу-мача – Станислав Ангелов и Валери Божинов, разясниха назначението на Николай Костов за старши треньор на Левски.

„ Вярвам, че ще помогне и ще доразвие клуба. Имам странични наблюдения от неговата работа, има страхотни хрумвания, в случай че успее да ги приложи, може би нещата ще се получат добре за тима “, сподели Ангелов.

„ Това, което виждам от няколко дни, работейки в клуба и виждайки отношението на господин Костов и неговият щаб, съм сигурен и уверен, че Левски ще има едно ново лице и ще бъде доста по-различен “, съобщи Божинов.

От през вчерашния ден Валери Божинов стартира стаж на стадион „ Георги Аспарухов “, под управлението на Николай Костов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР