Не се влюбвайте в Дева, защото те с най-истинските хора,

...
Не се влюбвайте в Дева, защото те с най-истинските хора,
Коментари Харесай

Никога не се влюбвайте в Дева…

Не се влюбвайте в Дева, тъй като те с най-истинските хора, които сте виждали. Тяхната почтеност и дарба да не крият същинското си „ аз “ ще ви стимулират да бъдете себе си. 

Те ще ви тласкат към нещата от които се страхувате. Нещата, които сърцето ви желае, само че мозъкът ви споделя не. Те ще бъдат тези, които ще са до вас, когато би трябвало да вземете решение, което ще промени живота ви. Дори да е откачено, в случай че в действителност го желаете, те ще ви оказват помощ да го постигнете.

Не се влюбвайте в Дева, тъй като те са перфекционисти и без значение какъв брой постоянно им казвате, че са задоволително положителни, техният максимален минус е да виждат всичко, което считат, че не им доближава.

Те се целят нависоко и са качествени хора. Всеки допуска, че се пробват да накарат другите да наподобяват по-слаби до тях, само че истината е, че Девите просто се пробват да бъдат задоволително положителни за себе си. Това, което те считат за средняшко, за всеки различен ще наподобява неизмеримо.

Не се влюбвайте в Дева, тъй като им е мъчно да одобряват своите неточности и дефекти. Те са по-строги към предишното си, в сравнение с би трябвало, и мъчно простят на себе си. Иронията е, че Девите ще са първите, които ще ви простят и няма да таят в себе си завист.

Без значение какъв брой взискателни могат да бъдат към себе си те няма да ви карат да се придържате към същите стандарти. Те ще ви почитат и ценят повече от всеки различен. Девите знаят, че са сложни за обичане, те са сложни и са самообичане, по тази причина ще ви отвърнат с безусловна обич.

Не се влюбвайте в Дева, тъй като те не вършат нищо в живота си на половина и това се отнася и за любовта и връзките. Те ще ви дадат най-хубавото от себе си и ще се чудите дали ще можете да се справите с това.

Не се влюбвайте в Дева, тъй като те няма да спрат в никакъв случай да се борят за вас. Никога няма да се откажат от вас. Никога няма да спрат да имат вяра във всичко, което представлявате и всичко, което желаете да постигнете. И ще бъдат до вас, когато го извършите.

Не се влюбвайте в Дева, тъй като те са постоянно в развой на работа и рационализиране, само че в случай че можете да бъдете колегата, който ги стимулира и ги поддържа в самоусъвършенстването, ще бъдете двойка, на която всички завиждат.  

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР