Не се вижда възможност за преиграване на двубоя между Ювентус

...
Не се вижда възможност за преиграване на двубоя между Ювентус
Коментари Харесай

Няма шанс да се стигне до преиграване на мача Ювентус - Салернитана

Не се вижда опция за преиграване на дуела сред Ювентус и Салернитана (2:2), който разбуни духовете поради някои противоречиви съдийски решения. Това се схваща от разпоредбите, съгласно които потвърдена неточност на ВАР или отвод на системата да работи заради някакъв проблем не е причина, поради която резултатът от срещата може да бъде анулиран, прецизира " Тутомеркатоуеб ".

Акцентът падна върху незачетения гол на домакините за вероятно 3:2 в добавеното време. Тогава Аркадиуш Милик изпрати кълбото в мрежата след засичане на центриране. Системата за видеоасистент рефер обаче алармира на основния съдия, че при полета на топката към вратата тя е минало тъкмо до Леонардо Бонучи, който не я допира, само че прави опит да го направи. Беше изчислено, че бранителят на Юве се намира в състояние на засада, а и с опита си да допре топката той въздейства върху реакциите на вратаря на Салернитана. По тези аргументи попадението не беше прието.

По-късно обаче се появиха фотоси, съгласно които от ВАР евентуално не са пресметнали вярно засадата на Бонучи, тъй като са пропуснали да виждат играча на гостите Антонио Кандрева. Твърди се, че той покрива Бонучи и надлежно в тази обстановка е трябвало да има гол за " бианконерите ".
 Тифозите на Ювентус към този момент желаят оставката на Алегри
Тифозите на Ювентус към този момент желаят оставката на Алегри

" Старата госпожа " продължава с неубедителното си представяне
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР