Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е,

...
Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е,
Коментари Харесай

Волен Сидеров сравни Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър

Не се вглеждайте в битовизми и жилища - значимото е, че Цветан Цветанов в дипломацията прави огромна работа. Това сподели пред публицисти водачът на Политическа партия „ Атака “ и ръководител на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров, съобщи организация „ Фокус “.
Волен Сидеров съпостави Цветан Цветанов с Хенри Кисинджър. „ Такава дипломация, подобен върховен пилотаж. Това с партия „ Воля “, това със Съюз на демократичните сили - Румен Христов. Все едно виждам Кисинджър 70-те години в Китай совалките “, сподели още Сидеров.
Той уточни, че по тематиката за жилищата не може да знае, тъй като няма лично жилище. Той разгласи, че ще го пита безусловно за жилищата, стига да се освободи от дипломацията. „ Веднага щом остане свободен ще го запитвам по какъв начин да си купя и аз на ниска цена апартамент, защото досега не преставам да пребивавам чартърен, а дребният пораства. Трябва някакво жилище да му взема. Той е заменил жилища “, добави Сидеров. „ Там би трябвало да умееш да хванеш вълната, точния миг. Изпуснеш ли го, губиш “, разяснява още Сидеров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР