Не се възпалявайте! Всички ходове, които виждам да играе Бойко

...
Не се възпалявайте! Всички ходове, които виждам да играе Бойко
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Ходовете на Борисов са хазарт и блиц

" Не се възпалявайте! Всички ходове, които виждам да играе Бойко Борисов са безспорен хазарт и блиц... в случай че може да направи някакви финт на някого и който се хване - не му се връзвайте на всички тези неща . " Така заместник-председателят на Народното събрание от " Изправи се! Мутри вън " Татяна Дончева разяснява

Тя изясни, че мажоритарната система изисква райониране и равна тежест на мандати. Някои в миналото да ви е приказвал такова нещо, да го е правил и да има концепция? Като има концепция - тя би трябвало да се работи една или две години, само че по какъв начин си представяте мажоритарните региони, запита Дончева.

По думите й това, което е направено за Велико Народно заседание през 90-те години не устоя като тежест . Може ли един от трите софийски МИР-а плюс Варна и Бургас да избира един мажоритар, а в същото време четиримандатните региони да избират един мажоритар, недоумява Татяна Дончева.
 Изчитане по азбучен ред на 240 имена и повдигане на ръка за старт на Народното събрание
Изчитане по азбучен ред на 240 имена и повдигане на ръка за старт на Народното събрание

Стартът на 45-то Народно заседание

Тя счита, че би трябвало тази работа да се пресече. " Като оферирате хрумвания, това не е единствено да си вършиме хватки. Понеже на Бойко, той си служи по този метод. Не че Бойко Борисов е по-подготвен, само че стига с тези импровизации. Няма потребност просто всяка такава подхвърлена имитация да ви превъзбужда, по-спокойно го гледайте. Това са плитки играчи и те 12 години си разиграваха коня, тъй като са намерили село без куче. Ходят си, вървят си и вие мислите, че вършат огромна политика. Установяваме къде е системата за гласоподаване и се оказва, представете си - тези пунктове за гласоподаване, въведени в миналото от Йордан Соколов са пренесени в другата постройка. Добре, в случай че твърдите, че сте правили ремонт без значение за какъв брой лв., може ли да преместите тези допотопни пунктове в другата постройка, няма ли да купите някаква аудио, естествена уредба за гласоподаване. Изскубали пунктовете от устройствата - пестите ли, какво вършиме. Като се местите от сегашната къща в нова къща да не би да си носите 20-годишния тв приемник или чушкопека от терасата. Аз съм изумена, какво е това нещо ", разяснява Дончева.
 Слави Трифонов: Всичко по реда си, ГЕРБ няма да получат време
Слави Трифонов: Всичко по реда си, ГЕРБ няма да получат време

Заканва се, че в този момент номерът на ГЕРБ няма да мине, тъй като Народно събрание е друго

Тя продължи с възмущенията си: " Може ли такова нещо през вчерашния ден да пристигна Народното събрание, всички стаи да са заключени или две-три заети от парламентарна администрация , единствено стаите на ГЕРБ да са отключени и те си обитават там, а останалите депутатите щъкат тука безстопанствени по коридорите. Това някакви естествени условия ли са? "

Тя недоумява още по какъв начин може да се твърди, че се унижава един министър председател, когато би трябвало да пристигна да си подаде оставката в Народното събрание.
 Утре викат Борисов в Народно събрание
Утре викат Борисов в Народно събрание

Засега депутатите остават в остарялата постройка – Партийният дом е в ремонт

Дончева е работила с всевъзможни хора, сменяли се всевъзможни управляващи, само че не е допускала, че подобен бардак може да съществува . Тя даде да се разбере, че няма да се хване на процедурните номера на ГЕРБ.

Припомняме, от името на на изборната система, каквато е платформата на Има Такъв Народ, опираща се на референдума от 2016 година За сметка на това обаче от на Слави Трифонов, на което обаче водачът на Има Такъв Народ възрази остро с позиция в фейсбук.

на прекосяване на напълно мажоритарен избор, само че Христо Иванов даде поръчка за осъществяване на диалози и по тази тематика.

.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР