Не се учудвам, защото г-н Василев (б.а. Асен Василев –

...
Не се учудвам, защото г-н Василев (б.а. Асен Василев –
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Асен Василев и правителството „нямат смелост да кажат пред българските граждани какво са замислили“

„ Не се удивлявам, тъй като господин Василев (б.а. Асен Василев – министър на финансите) показа това пред „ Файненшъл таймс “ още преди два месеца, сподели Йотова. Учудвам се за какво не са откровени и нямат храброст да кажат пред българските жители какво са замислили “. Така разяснява обстановката към „ Лукойл “ вицепрезидентът Илияна Йотова.

Групата „ Лукойл “ стартира работа по преразглеждане на тактиката си във връзка с предприятията си на територията на България, оповестиха по-рано през днешния ден от „ Лукойл Нефтохим Бургас “.

От компанията декларират, че „ поради значителното изменение на изискванията за реализиране на активността “ благодарение на интернационалните консултанти ще бъдат оценени разнообразни варианти, в това число продажбата на бизнеса.

Вицепрезидентът Йотова разяснява тематиката преди церемонията по връчване на 100 стипендии „ Нели и Робърт Гипсън “ на студенти с високи университетски достижения в Университетския спектакъл към Софийския университет „ Св. Климент Охридски “.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР