“Не се страхувайте, когато гласувате в неделя!”, каза Георги Икономов,

...
“Не се страхувайте, когато гласувате в неделя!”, каза Георги Икономов,
Коментари Харесай

Георги Икономов, кмет на Банско: Не се страхувайте!


“Не се опасявайте, когато гласувате в неделя!”, сподели Георги Икономов, кмет на Банско и претендент за трети мандат от ГЕРБ в курортната община. “Без значение какво се пробват да ви внушат някои хора, тайната на вотa ви е обезпечена.

Вземете решение в тъмната стаичка по съвест, с разсъдък и грижа за положителното бъдеще на града, общината и за своя живот и на фамилията си в идващите 4 години. ", прикани хората Икономов.

Част от участниците в конкуренцията за кметското място в Банско трансфораха общината в същинско полесражение през последните седмици. Хора споделят, че получават закани за сигурността на фамилиите си, за работните си места, даже за бъдещето си в този край изобщо. В Добринище и дребните обитаеми места е още по-страшно.

“Ставаме очевидци на способи за напън, които мислехме, че са останали в предишния век. За страдание през 2019 година в община с европейска известност се води акция не с стратегии и тактики за ръководство, а с всяване на боязън.

Не забравяйте, че това са обезверени закани.”, споделя Икономов и приканва съгражданите си да не се поддават. “Изборите ще минат в неделя и животът ще продължи.

С развиване, осъществяване на планове и с грижа за града. Или в боязън, безпорядък и реваншизъм, зависи от това кой по какъв начин ще постъпи в тъмната стаичка. Зависи от вас. Знам,че банскалии са хора с достолепие и ще преминем сполучливо и през това тестване.”, добавя Икономов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР