Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте

...
Не се страхувайте да си тръгнете, г-н Борисов. Не превръщайте
Коментари Харесай

Манолова към Борисов: Идете си с мир, не правете политическа криза

Не се опасявайте да си тръгнете, господин Борисов. Не превръщайте суматохата и страховете си в политическа рецесия. Това не е скрит план, това не е интрига, просто на хората им омръзна от Вас. Тръгнете си с мир и вярвайте в законите, които Вашето болшинство одобри през последните 10 години.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова в свое видео онлайн във Facebook по отношение на изключителния брифинг на Бойко Борисов и ГЕРБ през днешния ден, на който министър председателят замеси и името на Мая Манолова.

Страх ли Ви е господин Борисов? Не се опасявайте. Никой не счита да Ви убива. Няма потребност да спите с револвер до възглавницата, просто си лейте патрон, в случай че толкоз ви е боязън. Няма потребност да се страхувате за живота Ви, само че с право се страхувате от хората, от следствието, от проверката, от изборите, добави Манолова.

Не ни въвличайте във Вашия водевил. Ние не сме агитка, не сме фенове, това не е мач. Това е страната, която управлявате  в последните 10 години. Държавата, която превърнахте в султанат, в спектакъл на парадокса, акцентира тя.

Хората, които са бити в домовете си, нямат револвер. Хората, на които се пробвате да пробутвате зрелища, са без самун, тъй като Вие им го отнехте. Тези хора не се оплакват, те работят на 2-3 места, с цел да Ви пълнят хазната и резервоара на джипа. Не се опитвайте да се изкарвате жертва тъкмо пред тях, тъй като те са жертва на едноличната Ви власт, сподели още Манолова.

Господин Борисов, време е да си тръгнете. Не е ужасно да си тръгнеш с мир, тъй като всички ние можем без вас. България ще я има и след ГЕРБ, безапелационна бе тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР