Не се страхувай да започнеш отначало. Това е нов шанс

...
Не се страхувай да започнеш отначало. Това е нов шанс
Коментари Харесай

Силата е в Теб! Управлявай живота си!

 Не се опасявай да започнеш изначало. Това е нов късмет да построиш още веднъж нещата, които искаш.

Забрави това, което те е наранило в предишното, само че в никакъв случай не забравяй поуката.

Не губи себе си в опитите си да запазиш някого, който не го е грижа дали ще те загуби.

Никога не карай този, който обичаш да се усеща самичък. Особено, когато и ти си там.

Всеки прави неточности, само че това не значи, че би трябвало да заплаща за тях през остатъка от живота си. Понякога положителните хора вършат неприятен избор. Това не значи, че са неприятни, а че са Хора!

Моли се да имаш очи, които виждат най-хубавото. Сърце, което прости неприятното и душа, която в никакъв случай не губи Вяра.

Разликата сред „ харесва ", „ влюбен " и „ обич " е същата, като сред „ за в този момент ", „ за известно време " и „ вечно ".

Когато изцяло се доверяваш на различен човек има два вероятни резултата – Приятел за цялостен живот или Урок за цялостен живот. И двете са доста скъпи.

Не се чувствай зле, в случай че някой те отхвърли. Хората нормално отхвърлят скъпите неща, тъй като не могат да си ги разрешат...

Просто е. Не неистини този, на чието доверие държиш и не вярвай на този, който те лъже.

Добрите взаимоотношения не се случват просто по този начин. Те изискват Време, Търпение и двама индивида, които в действителност желаят да бъдат дружно.

Помни – не можеш да обвиеш ръцете си към спомен, тъй че прегърни този, който обичаш през днешния ден.

Семейство не е наложително постоянно да са хората, с които имаш кръвна връзка. Това са хората в живота ти, които те желаят в техния. Тези, които биха създали всичко, с цел да те видят ухилен и тези, които те обичат.

Не пази място за някой, който не си прави труда, с цел да остане с теб.

Вторият късмет не значи нищо, в случай че не си научил урока от първия път.

Уважавай хората, които намират време за теб, макар натоварения си график, само че бит хората, които намират време за теб без да се преценяват с графика си, когато имаш потребност от тях.

Не можеш да контролираш това кой тъкмо се появява в живота ти, само че постоянно можеш да избираш през кой тъкмо прозорец да го изхвърлиш.

Не вярвай на хора, чиито усеща се трансформират с времето. Вярвай на тези, чиито усеща остават същите, макар че времето се трансформира.

Не е мъчно да намериш някой, който да ти каже „ Обичам те ". Трудното е да намериш някой, който в действителност те обича.

Едно от най-трудните решения, които ще ти се наложи да вземеш в живота, е това да решиш дали да си тръгнеш или просто да вложиш повече старания.

Силата е в Теб! Управлявай живота си!

Инфо: www.gnezdoto.net

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР