Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората

...
Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората
Коментари Харесай

Николай Събев: Извинете ме, подведох ви

" Не се оправих. Реших, че са назряли изискванията и хората имат потребност от смяна. Извинете ме. Подведох ви ", добавя Събев, който е и най-големият донор на " Продължаваме промяната ". 

Коментарът е изработен откакто през вчерашния ден бе оповестено, че ще има национално отговорно държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ и поддръжка от ГЕРБ-СДС против ротация на министър председателите. Пръв за 9 месеца ще е Николай Денков, а след него на този пост трябва да застане Мария Габриел.

Предстои да бъде оповестено общото решение на обединението ПП-ДБ и доуточняване на елементи на програмата на идното държавно управление. 

Николай Събев се отдръпна от политиката след 48-ото Народно заседание, като заяви, че повече няма да се кандидатира за народен представител, само че остава обвързван с " Продължаваме промяната ". 



След последните избори различен негов пост разбуни политическите духове. 

" Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ", гласеше обявата на някогашния транспортен министър.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР