Не се случва юридическа реформа, а юридическа катастрофа. Това е

...
Не се случва юридическа реформа, а юридическа катастрофа. Това е
Коментари Харесай

Иван Гешев: Не се случва юридическа реформа, а юридическа катастрофа

Не се случва юридическа промяна, а юридическа злополука. Това е оценката на прокуратурата, която основният прокурор Иван Гешев разгласи преди да вземе присъединяване в правната комисия.

„ През последните дни чувам политическото факсимиле - юридическа промяна. Според оценката на прокуратурата това не е юридическа промяна, а юридическа злополука, за която цената ще платят българските жители, какво нормално. Тези законопроекти не реформират, а унищожават нещо работещо”, сподели той.

Според него с препоръчаните законопроекти ще се стигне до застрашаване на защитаваните очевидци.

„ Ще употребявам житейския термин - смачкване на най-важните каузи в страната - в действителност и на практика. Говоря за каузи против лица, които медиите назовават, олигарси. Срещу проведената престъпност, обвързвана с убийства, изнасилвания, телесни повреди, телефонни измами и какво ли още не”, предизвести обвинител номер едно.

" Европа може да е всякаква, само че Европа не сменя курса си на 180 градуса. Тези структури бяха приветствани и утвърдени като най-ефикасните и най-ефективните в страната от европейските ни сътрудници. Явно в страната най-важно е да се закрие един съд и да се заплаши сигурността на предпазените очевидци ", сподели още Гешев.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/554252755905514/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР