Не се случва често по едно и също време да

...
Не се случва често по едно и също време да
Коментари Харесай

2:0 e достатъчно, но и 0:0 не е проблем

Не се случва постоянно едновременно да можем да се насладим на най-хубавото, което могат да предложат националните тимове на двата най-футболни континента в света - до момента в който по терените в Германия се състезават европейците, оттатък океана, в Съединени американски щати, с нормалния, се случва Копа Америка.

И напълно разумно, тези два футболни форума са прелестна опция за изява на всеки фен на спортните залози и това докара до редица новости на уеб страниците на букмейкърите, които допълват удоволствието от играта и основават спомагателни улеснения за феновете на спортните залози.

Букмейкърът, чието рекламно лице е легендата Христо Стоичков, предлага неповторима за българския пазар функционалност - Ранно погашение 1х2 с 0% марж. Благодарение на нея, потребителите могат да получат своите облаги преди края на мача, когато предпочетеният от тях тим поведе с два гола разлика. При това, крайният резултат в срещата е без никакво значение. Иначе казано, в случай че консуматор на уеб страницата на букмейкъра е заложил на победител в даден мач, той може да получи облагата си преди края му, стига неговият тим да поведе с два гола разлика в който и да е миг от срещата, даже и в случай че в последна сметка се окаже надвит.

И тази функционалност въобще не е хипотетична, тъй като тя бе задействана в общо осем мача от груповата фаза на Евро 2024 и в четири срещи от Копа Америка.

Още в дуела на откриването на европейското, Германия поведе на Шотландия с 2:0 в 19-ата минута и безусловно след минути заложилите за победа на домакините получиха облагите си. Същото се случи и на срещите Унгария - Швейцария (двата гола преднина за швейцарците беше закрепена в 45-а минута), Испания - Хърватия, приключил 3:0 (2:0 за Испания в 32-а минута), Румъния - Украйна 3:0 (2:0 след 53 минути игра), Германия - Унгария 2:0 (постигнат в 67-та), Полша - Австрия 1:3 (в 78-ата), Турция - Португалия 0:3 (0:2 в 56-ата) и при изненадата Грузия - Португалия 2:0 (вторият гол бе маркиран в 57-ата).

В четири мача от Копа Америка се случи същото. Отново с мача на откриването на шампионата сред Аржентина и Канада (2:0), а по-късно и на Съединени американски щати - Боливия (2:0), в който домакините взеха решение мача още в 45-ата минута, Уругвай - Панама, приключил 3:1, както и Еквадор - Ямайка, приключил 3:1, само че в който резултатът стана 2:0 малко преди почивката.

Във футбола има спечелили и победени, а от време на време мачът приключва наедно. Но в случай че има в действителност противен резултат в този спорт, това без подозрение е 0:0. Благодарение на функционалността 0:0 - анулиран
залог на букмейкъра, който е главен спонсор на ЦСКА, нещата към този момент не стоят по този начин. Дотук четири мача на европейското състезание и две срещи от Копа Америка приключиха с нули и за двата тима, само че това не ощети потребителите, които бяха сложили залог за краен победител в тях, тъй като те получиха цената на своя залог назад.

Накратко, Ранно погашение 1х2 с 0% марж и 0:0 - анулиран
залог са две от вариантите, които са безусловно нужни за всеки, който избра да разнообрази страстта от най-големите футболни събития и шампионати по света със спортни залози. Защото съгласно букмейкъра, тези две функционалности не са годни единствено за Евро 2024 и Копа Америка, а също и още доста от най-интересните и значими футболни шампионати и шампионати.
 Пикси e пасажер: Бивш треньор на Левски е любимец да го наследи
Пикси e пасажер: Бивш треньор на Левски е любимец да го наследи

Ето подробности

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР