Не се случва често, но все пак плебсът понякога получава

...
Не се случва често, но все пак плебсът понякога получава
Коментари Харесай

Запомнящите се гафове на световни лидери при изключен микрофон

Не се случва постоянно, само че въпреки всичко плебсът от време на време получава опция да разбере какво в действителност мислят един за различен международните водачи. " Политико " хвърля взор на случаи, сътворили сензационни заглавия и свидетелстващи, че и на международния хайлайф не му е непознато злословенето " зад тила " на близък. Ах, тези микрофони, които се оказват включени, когато минимум очакваш!

Елизабет II против " неправещите нищо " за климата

В четвъртък кралица Елизабет II беше хваната да се изрича развълнувано за международните водачи, които приказват, само че не работят във връзка с изменението на климата.

" Чух всичко за COP15 ", сподели кралицата. " Все още не знам кой ще пристигна. Нямам визия. Наистина е дразнещо, когато приказват, само че не вършат нищо ", добави тя.

Джъстин Трюдо клюкарства за Доналд Тръмп

Може би най-емблематичният от последните сходни случаи е този с нищо неподозиращият Джъстин Трюдо, записан да пуска по време на празненство остроумен коментар по адрес на Доналд Тръмп.

На кралския банкет за водачите на НАТО в Бъкингамския замък през 2019 година канадският министър-председател Джъстин Трюдо, френският президент Еманюел Макрон, холандският министър-председател Марк Рюте, принцеса Анна и английският министър-председател Борис Джонсън бяха уловени да разискват своите неповторими и странни прекарвания с бомбастичния американски президент Доналд Тръмп.

" Затова ли закъсняхте? ", пита Джонсън Макрон. " Той закъсня, тъй като Тръмп организира 40-минутна конференция горе ", дава отговор Трюдо. " Ченетата на екипа му увисват до пода ", споделя канадецът.

По-късно Тръмп назова Трюдо " лицемер " и съобщи, че канадецът не го харесва поради настояването му Отава да реализира задачата си от 2% за военни разноски по НАТО.

Дейвид Камерън щастливо си припява, откакто подава оставка като английски министър председател

След като загуби референдума за Брекзит, английският министър-председател Дейвид Камерън подаде оставка и произнесе тирада пред " Даунинг стрийт " 10.

" Много ви благодаря ", приключи Камерън изказването си и се запъти към вратата. За изненада на всички, микрофонът-брошка улови по какъв начин секунди по-късно преди малко подалият оставка министър-председател си напява радостна мелодия.

Никола Саркози назова израелския министър-председател Бенямин Нетаняху " измамник "

" Не мога да претърпявам Нетаняху, той е измамник ", сподели френският президент Саркози на американския президент Барак Обама през 2011 година " На вас ви е пристигнало до гуша от него, а на мен ми се постанова да беседвам с него даже по-често от вас ", отговори Обама.
 24 международни водачи приканиха за световно съглашение против пандемиите 24 международни водачи приканиха за световно съглашение против пандемиите
Световни водачи, измежду които Ангела Меркел, Еманюел Макрон и Борис Джонсън издигнаха апел за ново световно съглашение, което да по...

За страдание и на Саркози, и на Обама, по това време те трябваше да работят в тясно съдействие с израелския министър-председател, с цел да лимитират нуклеарните упоритости на Иран.

Джон Мейджър нанася удар на своя кабинет

Джон Мейджър от десните тори в изблик на гняв назова трима от членовете на личния си кабинет " копелета ". Изказването против министрите евроскептици, които не бяха посочени поименно, само че е съвсем несъмнено, че са Майкъл Хауърд, Питър Лили и Майкъл Портильо, пристигна в границите на няколко минути след гласуването на вота на доверие, който го задържа на поста.

Президентът на Съединени американски щати Роналд Рейгън и шегата му за бомбардиране на Русия

" Мои правилни американци ", сподели Рейгън. " Имам удоволствието да ви оповестя, че през днешния ден подписах закон, който ще разкара Русия един път вечно. Започваме да бомбардираме след пет минути. "
 От инструмент на Господ през Каренин до първата национална страна в Европейски Съюз - топ гафовете на Иван Гешев От " инструмент на Господ " през " Каренин " до " първата национална страна в Европейски Съюз " - топ гафовете на Иван Гешев
С един " туит " основният прокурор Иван Гешев пренаписа освен българската, само че и балканската и европейската история. В Деня на Независимо...

Това, което напълно умерено можеше да бъде началото на Трета международна война, в действителност е инспекция на звука на микрофона на Рейгън преди седмичното му радиообръщение през 1984 година Дръзката му смешка не беше излъчена онлайн, само че по-късно изтече в общественото пространство, което докара до нов дипломатически раздор по време на Студената война.

Дейвид Камерън атакува водачите на Нигерия и Афганистан

" Във Англия идват водачите на някои извънредно корумпирани страни. Нигерия и Афганистан, евентуално са двете най-корумпирани страни в света ", сподели Камерън на кралицата по време на празненство за рождения ѝ ден през 2016 година

И още веднъж кралицата!

Кралица Елизабет, мислейки че микрофонът е изключен, разказа китайските чиновници като " доста груби " по време на държавното посещаване на президента Си Цзинпин във Англия през 2015 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР